Hoitoraide lomailee heinäkuussa

Olen lomalla 10. – 24.7.2017  🙂 .

 

Hoitoraiteen hoitovalikoima uudistunut

Kokemukseni perusteella ihmiset hakevat hoidoista ensisijaisesti rentoutumista ja hetken hengähdystä arjen kiireiden keskellä. Tähän tarpeeseen haluan vastata ja tarjota asiakkailleni entistä rentouttavampia hoitoja terapeuttisella otteella. Lempeät, mutta tehokkaasti lihasjännityksiä avaavat hoidot rauhoittavat myös mieltä sekä lievittävät stressiä.

Hoitovalikoimaan on uutuutena tullut viime keväänä testattu ja suosituksi havaittu Hoitava hemmottelu. Tässä hoidossa yhdistyvät rentouttava ja tehokas niska-hartiahieronta sekä jalkaterien vyöhyketerapia.

Tuttuina hoitoina tarjonnassa jatkavat edelleen Intialainen päähieronta sekä Shiatsu. Intialainen päähieronta ei ole pelkkää pään hierontaa, vaan käsittelyn saa koko yläkroppa. Shiatsussa käsitellään koko keho rentouttavilla painelu- ja hierontaotteilla.

Erinomaisena bonuksena Hoitoraiteella kaikkiin hoitoihin lisätään mikroverenkiertoa stimuloiva BEMER -verisuoniterapia. Hoitoraiteen kautta voit myös vuokrata tai ostaa BEMER -laitteen itsellesi.

 

Hoitoja myös lapsille

Myös meidän lapsemme tarvitsevat hoitavia hengähdyshetkiä. Nykypäivän hektinen elämisen tahti sekä älylaitteiden suurkulutus jumiuttaa myös kouluikäisten kroppaa. Hoitoraiteen hoitovalikoimassa on nyt hoitoja myös kouluikäisille. Mini-inkkari ja mini-shiatsu tarjoavat rentouttavia pysähtymisen hetkiä noin 6-14 -vuotiaille.

Mini-inkkarissa hierotaan niska-hartiaseutua, yläselkää sekä kädet. Mini-shiatsussa käydään läpi koko keho rentouttavilla painelu- ja hierontaotteilla.

 

Voit lukea kaikista hoidoista lisää tästä.

 

Hoitava Hengitys

Marketta Manninen on Suomen ainoa Hoitava Hengitys -ohjaaja. Buteyko-menetelmään perustuvaa hengitysmenetelmää käytetään mm. astman, kroonisen tukkoisuuden, kuorsauksen, uniapnean sekä paniikkihäiriön ja stressin oireiden hoitoon. Lisäksi menetelmä parantaa unen laatua, lisää jaksamista sekä vähentää hengästymistä. Lue menetelmästä lisää tästä.

 

HOITAVA HENGITYS -ESITTELY TV:SSÄ

Hoitava Hengitys -menetelmän esittely on ollut nähtävissä Nelosen Jaksa paremmin- ohjelmassa sekä Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmassa. Kyseinen Puoli Seitsemän -ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa. Hoitava Hengitys -osio alkaa kohdasta 10.08.

Jaksa paremmin ohjelman -kuvausKuva Vaihmalan Hovissa tehdyistä Jaksa paremmin -ohjelman kuvauksista.

 

 

Uusimmat uutiset Facebookissa