Shiatsu on kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva, Japanista peräisin oleva hoitomuoto. Hoidon tavoitteena on tasapainottaa kehon energiavirtauksia ja samalla avata kehon fyysisiä lukkoja sekä jännitteitä. 

Hoito tehdään patjan päällä lattialla, vaatteiden päältä. Koko keho käydään läpi päästä varpaisiin ja varpaista takaisin päähän kämmenillä ja sormilla akupisteitä sekä energiakanavia (meridiaaneja) painellen, hieroen ja venytellen. Käsittely on lempeää ja kokonaisvaltaisesti rentouttavaa, mutta silti – ja ehkä juuri sen vuoksi – hyvin tehokasta herättämään kehon omat mekanismit korjaamaan mahdollisia häiriötiloja.

 

 

Shiatsusta saavat apua mm. stressistä, uniongelmista, jännityksistä, niska- ja hartiaseudun kireyksistä, selkävaivoista, päänsäryistä sekä ruuansulatusongelmista kärsivät. Käsittely myös vauhdittaa aineenvaihduntaa, eli auttaa kehoa puhdistautumaan kuona-aineista. 

Shiatsu-hoitoon tulemiseen ei tarvita erityistä syytä, pelkkä toive rentoutumisesta riittää. Mutta mikäli haluat erityisesti vapauttaa kehostasi em. ongelmia, kannattaa ottaa useampi hoito peräkkäin. Esim. kolme ensimmäistä hoitoa 1-2 viikon välein ja jatkossa n. 4-6 vkon välein.

Hoitoon valmistautuminen ja hoidon esteet

Varaa päällesi mukavat ja joustavat vaatteet. Ennen hoitoa kannattaa juoda ja syödä, mutta jätä ruokailun ja hoidon väliin pari tuntia.

Hoitoa ei suositella heille, joilla on kuumetta, syöpä, verenvuototauti tai jokin muu aktiivisesti oireileva sairaus, vamma tai infektio. Raskaana oleville hoitoa ei suositella ensimmäisen kolmanneksen aikana.

HUOM! Mikäli olet ottanut rokotteita, viimeisimmästä rokotteesta on hyvä olla kulunut vähintään kuusi viikkoa.

Hoitojen hinnat

Voit valita hoidon pituudeksi joko 60 minuuttia tai 90 minuuttia. Molemmissa hoidoissa käydään läpi koko keho, mutta pidemmässä käsittelyssä keho saa perusteellisemman käsittelyn. Ensimmäisenä hoitona suositellaan pidempää hoitoa.

60 minuutin hoidon hinta on 65 e. 

90 minuutin hoidon hinta on 80 e.  

Hinnat sis. alv. 24 %.

Ajanvaraus

Puh. 044-0703099. E-mail: marketta@hoitoraide.fi